Administratie en Kantoorservice Groningen

Administratie en Kantoorservice Groningen

Boekhouding

Het is niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap maar wel essentieel. Want bij het voeren van een goede administratie heeft u als ondernemers veel meer inzicht in uw eigen onderneming. Wij van AKG Administratie en Kantoorservice Groningen kunnen dit geheel van u overnemen, zie online boekhouden.
Onze medewerkers komen bij uw bedrijf om de administratie op te halen en te verwerken enz. Jaarrekening, aangiftes ed.

Boekhouding

Ambulante Administratiediensten

U hebt het als startende of gevestigde ondernemer al druk genoeg om u bedrijf te managen, en u ziet er niet op te wachten steeds uw bedrijf te moeten verlaten. De boekhouding is voor vele ondernemers een noodzakelijke last, toch is dit een belangrijk onderdeel van uw onderneming.
Met het goed bijhouden van uw administratie heeft u veel meer inzicht in uw eigen onderneming. Het feit is wel dat de administratie veel tijd kost, of u het nu zelf inboekt of naar uw Administratiekantoor brengt het kost allebei kostbare tijd. AKG Administratie en Kantoorservice Groningen heeft hier een dienstverlening voor ontwikkeld: Ambulante Administratiediensten.

Hoe werkt dat?

De medewerkers van AKG Administratie en Kantoorservice Groningen komen middels de ambulante Administratiediensten bij u op de onderneming. Dit zou kunnen inhouden dat wij de boekhouding bij u ophalen en na het inboeken weer afleveren bij u op het bedrijf.
Met deze dienstverleningen hoeft u als ondernemer de deur niet uit en heeft u toch met enige regelmaat contact met uw boekhouder/administrateur.

 

© Administratie en Kantoorservice Groningen - algemene voorwaarden

Administratie en Kantoorservice Groningen
Mondriaanlaan 14
9646 DJ Veendam
Tel. 06 371 672 64

Twitter
Facebook