Administratie en Kantoorservice Groningen

Administratie en Kantoorservice Groningen

Kantoorservice

Wij van AKG Administratie en Kantoorservice Groningen snappen als geen ander dat bij het runnen van een bedrijf vele werkzaamheden op uw pad komen, wij zijn immers zelf ook ondernemer. Buiten het bijhouden van uw administratie moeten er ook facturen uit, loonadministratie, inkoop, verkoop en zo nog veel meer AKG Administratie en Kantoorservice Groningen kan u bij deze werkzaamheden ontlasten middels onze nieuwe dienstverlening de kantoorservice.

Administratiestress

Wat houdt deze dienstverlening in?

AKG Administratie en Kantoorservice Groningen kunnen bepaalde onderdelen van uw werkzaamheden overnemen. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld het factureren van uw onderneming overnemen, of de correspondentie met opdrachtgevers, belastingdienst en leveranciers. Dit kan u wekelijks veel tijdsbesparing opleveren en deze tijd kunt u weer in uw eigen onderneming steken. Ook kunt u deze service inschakelen bij ziekte.

Betrokkenheid ondernemer

Blijft de ondernemer wel betrokken bij zijn onderneming?
Uiteraard blijft u betrokken bij de onderneming. Van alle werkzaamheden die wij verrichten krijgt u een overzicht met de werkzaamheden die wij voor u verricht hebben. Van alle correspondentie die wij voor u versturen krijgt u een kopie van ons.

 

© Administratie en Kantoorservice Groningen - algemene voorwaarden

Administratie en Kantoorservice Groningen
Mondriaanlaan 14
9646 DJ Veendam
Tel. 06 371 672 64

Twitter
Facebook